Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Archief

15-05-2013
Mobiele torenkraan Noordhinderstraat - Vissersstraat

Wat

Overhevelen van ramen door middel van een mobiele torenkraan voor de nieuwbouw tegenaan het kruispunt met de Vissersstraat in de Noordhinderstraat. Aannemer : Bentisol bvba uit Brugge.

 

Wanneer

Onder normale...

15-05-2013
Reinigen tunnels onder 't Zand

Het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, AWV, heeft de firma Verhelle uit Tielt opdracht gegeven om, in de nacht van 31 mei op 01 juni 2013, de tunnels onder 't Zand te reinigen.

 

 

Zij moeten deze werken uitvoeren onder...

13-05-2013
Plaatsen middengeleider en aanpassen voetpaden Jonkheer Paul Coppietersdreef

De Stad Brugge gaf opdracht aan BVBA Robert Deloof uit Meulebeke om een middengeleider te plaatsen en de voetpaden aan te passen in de Jonkheer Paul Coppietersdreef ter hoogte van het kruispunt met de Torhoutse Steenweg.

 

Onder...

13-05-2013
Nieuwe asfaltlaag Schaarstraat, tussen Gentpoortstraat en Minderbroedersstraat

De stad gaf de bvba Norrť-Behaegel uit Westende de opdracht de Schaarstraat, tussen de Gentpoortstraat en de Minderbroedersstraat, van een nieuwe toplaag te voorzien. Na het affrezen van het bestaande asfalt en het aanpassen van...

07-05-2013
Onderbreking Visartbrug vanaf 21 mei

Het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid gaf opdracht aan Cegelec nv uit Zwijndrecht om de elektromechanische aandrijving van de draaibrug van de Visartsluis in de Kustlaan te vernieuwen. Het wegdek van de brug...

Displaying results 11 to 15 out of 18

Vorige

1

2

3

4

Volgende

Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular