Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

30-01-2013 (11:34)

Werkzaamheden nutsleidingen Molenstraat

 

De nv Lamote uit Assebroek kreeg de opdracht werkzaamheden uit te voeren aan de nutsleidingen (water, gas, elektriciteit, …) in de Molenstraat. Onder normale omstandigheden start de aannemer hiermee op maandag 4 februari. Het einde van deze werken is voorzien tegen eind maart.

 

Aansluitend wordt er dan gestart met de heraanleg van de voetpaden en het vernieuwen van de toplaag in de Molenstraat, tussen de Michel Van Hammestraat en de Kerklaan.

 

Tijdens de werkzaamheden aan de nutsleidingen wordt in de Molenstraat beperkt éénrichtingsverkeer ingevoerd – fietsers mogen dus nog steeds in beide richtingen rijden – met toegelaten rijrichting komende van Brugge richting Oedelem. Het verkeer vanuit de richting Oedelem volgt de Astridlaan. Waar nodig wordt parkeerverbod ingevoerd. Voetgangers volgen het voetpad aan de kant waar niet gewerkt wordt.

 

Wij vragen u begrip te tonen voor de hinder die u door de werkzaamheden ondervindt. Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 2, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular