Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

04-04-2013 (10:30)

Monteren van torenkraan in de Guido Gezellelaan

 

Aannemer Filip Floreal uit Damme kreeg opdracht van NV Consortium De Jonghe om een torenkraan te monteren in de Guido Gezellelaan ter hoogte van nr. 25

 

Onder normale weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgevoerd op dinsdag

9 april.  Ze duren hoogstens een halve dag en worden buiten de spits uitgevoerd.  Er is ook geopteerd om deze werkzaamheden in het paasverlof te laten doorgaan omwille van het minder drukke verkeer.

 

Verkeersverloop en maatregelen:

De Guido Gezellelaan wordt ter hoogte van nr. 25 onderbroken voor het verkeer.

 

Het verkeer komende uit de richting van Sint-Andries wordt reeds omgeleid via de Lange Vesting - Jan Breydellaan - Peter Benoitlaan naar de Bevrijdingslaan.

Het verkeer van de Smedenstraat wordt eveneens doorgestuurd via de Lange Vesting en zo verder.

 

Het verkeer uit de Schouwvegersstraat kan altijd wegrijden richting Bloedput.

 

Het verkeer uit de Lane, kan steeds wegrijden via de Greinschuurstraat naar de Smedenstraat en verder de wegomlegging via de Lange Vesting volgen.

 

Het éénrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgeheven in de Guido Gezellelaan, gedeelte tussen de Lane en de werf, en wordt doodlopend ter hoogte van nr. 25 .

 

Voetgangers volgen plaatselijk het fietspad aan de overkant (kant vesting). Fietsers blijven steeds doorgang hebben op het dubbelrichtingsfietspad kant van de vesting.

 

Er wordt parkeerverbod ingevoerd tussen de Lane en de werf.

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enz…. kunnen roet in het eten gooien.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 2, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, F 050 44 88 69,  verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular