Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

13-05-2013 (11:50)

Nieuwe asfaltlaag Schaarstraat, tussen Gentpoortstraat en Minderbroedersstraat

 

De stad gaf de bvba Norré-Behaegel uit Westende de opdracht de Schaarstraat, tussen de Gentpoortstraat en de Minderbroedersstraat, van een nieuwe toplaag te voorzien. Na het affrezen van het bestaande asfalt en het aanpassen van de deksels en slikputten, wordt er een nieuwe asfaltlaag aangebracht.

 

Onder normale (weers)omstandigheden voert de aannemer zijn taak uit in de week van 20 tot 24 mei.

 

Tijdens de werkzaamheden is de Schaarstraat voor het verkeer onderbroken tussen de Gentpoortstraat en de Minderbroedersstraat. Voetgangers kunnen steeds het trottoir blijven gebruiken. Fietsers kunnen te voet het trottoir volgen, of rijden om via Stalijzerstraat, Park en Minderbroedersstraat.

 

Het overige verkeer komende van de Nieuwe Gentweg volgt een omleiding via de Gentpoortstraat naar de Gentpoort. Het verkeer vanuit de Minderbroederstraat wordt omgeleid naar de Scharebrug en via de Predikherenrei en de Kazernevest naar de Kruispoort.

 

De Willemijnendreef en de Gapaardstraat worden doodlopend ter hoogte van de Schaarstraat. Zowel in de Willemijnendreef als in het gedeelte van de Gapaardstraat tussen de Violierstraat en de Schaarstraat wordt het éénrichtingsverkeer tijdelijk opgeheven. Ook in het gedeelte van de Stalijzerstraat tussen de Nieuwe Gentweg en de kerk wordt het autoverkeer in beide richtingen toegelaten.

 

Wij vragen u begrip te tonen voor de hinder die u door de werkzaamheden ondervindt. Zijn
er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de
Dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge
(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular