Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

13-05-2013 (11:52)

Plaatsen middengeleider en aanpassen voetpaden Jonkheer Paul Coppietersdreef

 

De Stad Brugge gaf opdracht aan BVBA Robert Deloof uit Meulebeke om een middengeleider te plaatsen en de voetpaden aan te passen in de Jonkheer Paul Coppietersdreef ter hoogte van het kruispunt met de Torhoutse Steenweg.

 

Onder normale (weers)omstandigheden starten de werkzaamheden op maandag 3 juni.  Het einde is voorzien tegen 14 juni.

 

Verkeersverloop en maatregelen

Het verkeer op de rijbaan wordt onderbroken in de Jonkheer Paul Coppietersdreef ter hoogte van de Torhoutse Steenweg en ter hoogte van de Manitobalaan.

 

Omleidingsverkeer:

 

  • Het verkeer in de Torhoutse Steenweg met bestemming Jonkheer Paul Coppietersdreef wordt omgeleid via de ventweg van de Expresweg.
  • Het verkeer in de Manitobalaan met bestemming Torhoutse Steenweg wordt omgeleid via de ventweg van de Expresweg tot aan de Gistelse Steenweg om via de ventweg aan de overzijde van de Expresweg terug te rijden tot aan de Torhoutse Steenweg.
  • In het gedeelte van de Jonkheer Paul Coppietersdreef tussen de Manitobalaan en de Torhoutse Steenweg wordt tijdelijk enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

 

 

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de doorsteek naast de herberg De Klokke of de doorsteek naast het benzinestation Shell.

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enzÖ. kunnen roet in het eten gooien.

 

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de dienst Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge
(t 050 44 88 65, F 050 44 88 69,  verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular