Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

18-06-2013 (11:02)

Vernieuwen betonplaten Doornhut

 

De stad gaf de bvba RTS uit Zedelgem de opdracht enkele betonplaten te vernieuwen in de rijweg van de Doornhut, meer bepaald tussen De Linde en de Brieversweg. Onder normale omstandigheden start de aannemer met zijn taak op maandag 24 juni. Het einde van de werkzaamheden – uithardingstijd van het wegdek inbegrepen – is voorzien tegen zaterdag 6 juli.

 

Er moet zowel aan de kant van de even huisnummers als aan de kant van de oneven huisnummers gewerkt worden. Om de hinder te beperken, zal de aannemer slechts één weghelft per keer aanpakken. Voor de duur van de werken wordt er éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Doornhut, tussen de Brieversweg en De Linde. Ongeacht aan welke zijde de aannemer aan het werk is, wordt de toegelaten rijrichting van de Brieversweg naar De Linde. Het verkeer vanuit de richting van de Maalse Steenweg wordt omgeleid via De Linde en de Puienbroeklaan naar de Brieversweg. De bussen van De Lijn rijden, komend vanuit de richting van de Maalse Steenweg,  via Eikenberg, de Brieversweg en de Doornhut naar de Moerkerkse Steenweg. Op die manier kunnen ze alle haltes blijven bedienen.

 

Gezien de trottoirs en de fietspaden buiten de werfzone liggen, kunnen deze weggebruikers steeds ongehinderd door langs de werken.

 

Wij vragen u begrip te tonen voor de hinder die u door de werkzaamheden ondervindt. Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular