Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

30-07-2013 (16:32)

Onderbreking Rozendal

 

De firma Naessens Willy Swimming Pools uit Wortegem – Petegem kreeg de opdracht werkzaamheden uit te voeren aan het pand Rozendal 14. Onder normale omstandigheden gebeurt dit van 12 augustus tot 3 september.

 

Als gevolg van het aanvoeren en uitladen van de bouwmaterialen zal Rozendal enkele dagen in die periode voor het verkeer onderbroken zijn ter hoogte van huisnummer 14. De onderbreking is meer bepaald voorzien voor:

  • 12 – 13 – 14 augustus
  • 19 – 20 – 21 augustus
  • 26 – 27 augustus

en dit telkens van 7 tot 17 uur.

 

Voetgangers – en fietsers die afstappen – kunnen steeds door ter hoogte van de werken. Voor het overige verkeer wordt een plaatselijke, bewegwijzerde omleiding voorzien. Het éénrichtingsverkeer in Rozendal, tussen de Oude Zak en de Groenestraat wordt telkens opgeheven.

 

Op woensdag 14 augustus is er ook een onderbreking van Rozendal ter hoogte van huisnummer 62, dus tussen de Groenestraat en de Gieterijstraat. Kraanfirma Gheysens moet er hijswerken uitvoeren. Er wordt over een lengte van 30 meter parkeerverbod ingevoerd voor het opstellen van een mobiele kraan en een vrachtwagen. Ook hier geldt dat voetgangers en fietsers die afstappen door kunnen, en dat het overige verkeer plaatselijk omrijdt. Deze werkzaamheden, die slechts één werkdag duren, worden pas opgestart na 8.30 u. om de ochtendspits te vermijden. Ze zijn normaal gezien afgerond tegen 17 u.

 

De stad Brugge vraagt u begrip te tonen voor de hinder die u door de werkzaamheden ondervindt. Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de 
Dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).

 

Een overzicht van wegwerkzaamheden in Brugge vindt u op www.brugge.be rubriek Wonen & Leven -> Wegwerkzaamheden.


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular