Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

31-01-2014 (09:00)

Dringende herstellingswerkzaamheden verkeersplateau in de Sint-Pietersmolenstraat

 

Ingevolge een breuk van een element van het verkeersplateau in de Sint-Pietersmolenstraat ter hoogte van Gentele, is er een onveilige toestand ontstaan en moeten er dringende herstellingswerkzaamheden gebeuren.

 

De Wegendienst van de Stad Brugge besliste om de Sint-Pietersmolenstraat onmiddellijk voor het verkeer te onderbreken ter hoogte van dit verkeersplateau.

 

Ondertussen is de firma Verkinderen Aannemingen uit Eernegem gestart met de herstelling van dit verkeerplateau.  De werkzaamheden zullen vermoedelijk duren tot rond 10 februari. (droogtijd inbegrepen).

 

Verkeersverloop en maatregelen

De wettelijk voorgeschreven signalisatie werd aangebracht en een wegomlegging werd voorzien via Tempelhof.  Ook de bussen van de Lijn volgen dit traject. De haltes van de Lijn in de Sint-Pietersmolenstraat vallen tijdens de werken weg.  Voor meer informatie over de trajectwijzigingen van De Lijn : t 070 220 200.

 

De bewoners van de wijk Gentele moeten hun wijk gedurende de werkzaamheden zowel in- als uit rijden via de Oostendse Steenweg.

 

De Sint-Pietersmolenstraat wordt uit zowel de richting Blankenbergse- als Oostendse Steenweg doodlopend ter hoogte van Gentele.

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enzÖ. kunnen roet in het eten gooien.

 

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de dienst Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, F 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be )


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular