Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

26-02-2014 (15:34)

kruispunt Kerklaan/Molenstraat onderbroken voor rioleringswerken

 

De bvba Verhegge uit Zedelgem voert de rioleringswerken en heraanleg van de Kerklaan uit.

Vanaf 3 maart start de aannemer met de heraanleg van het kruispunt Kerklaan/Molenstraat. Hij hoopt dit kruispunt af te werken tegen de lente, namelijk 21 maart a.s.

 

Verkeersverloop

Het kruispunt Kerklaan/Molenstraat is volledig onderbroken voor het verkeer. Er is een omleiding voorzien voor het plaatselijk verkeer. Verkeer tot aan het kruispunt blijft mogelijk vanuit de Molenstraat en vanuit de Kerklaan, kant Astridlaan.

 

Verkeer in de Kerklaan uit de richting van de Kerkdreef tot aan het kruispunt Kerklaan/Molenstraat is nog niet mogelijk. De toplaag in het gedeelte tussen de Kerkdreef en de Molenstraat wordt immers samen met het kruispunt Kerklaan/Molenstraat aangelegd.

 

Waar de aannemer werkt, is er geen verkeer toegelaten.

Er geldt ook parkeerverbod. Voetgangers en fietsers, met de fiets aan de hand, hebben steeds doorgang in de straat.

 

Waar de aannemer werkt, zijn garages/opritten tijdelijk onbereikbaar. Denk eraan om uw wagen tijdig ergens anders te plaatsen.

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enz…. kunnen roet in het eten gooien.

 

Heraanleg Kerklaan, tussen Molenstraat en Astridlaan

De heraanleg van dit laatste gedeelte van de Kerklaan én nog een gedeelte tussen de Molenstraat en Kerklaan nr. 7 gebeurt samen met de geplande werken in de Astridlaan (aanleg dubbelrichtingsfietspad tussen Sparrenstraat en Oedelem). De heraanleg hiervan is voorzien vanaf 24 maart a.s.  Hierover ontvangen de betrokken bewoners later nog meer info.

 

Meer info !

Met vragen over de uitvoering van de rioleringswerken en de heraanleg kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).

 

Wat met het huisvuil tijdens de werkzaamheden?

Waar de aannemer werkt aan de riolering, kan de ophaalwagen van het huisvuil niet rijden. Plaats uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de dienst Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge
(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular