Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

18-11-2014 (16:24)

Takelwerken Katelijnestraat

 

In het kader van het nieuwbouwproject voor het pand Katelijnestraat 7 – tegenaan de Kastanjeboomstraat – moet Trybou nv uit Staden opnieuw takelwerken uitvoeren.

 

De werkzaamheden zijn voorzien op woensdag 3 december. Er wordt gestart om 9 u., na de ochtendspits. Het einde is voorzien rond 11 u.

 

Als gevolg van deze werkzaamheden is de Katelijnestraat ter hoogte van nummer 7 volledig onderbroken voor het doorgaand verkeer. Voetgangers – en fietsers die afstappen – kunnen steeds het trottoir aan de overkant blijven gebruiken. De onderbreking wordt reeds aangekondigd op de Ring ter hoogte van de Katelijnepoort. Het verkeer met bestemmingMariastraat en verder, wordt omgeleid via de Ring naar ’t Zand, Zuidzandstraat, Sint-Salvatorskerkhof en Heilige-Geeststraat naar de Mariastraat.

 

Tussen het kruispunt Mariastraat/Gruuthusestraat en de werf wordt het verkeer tijdelijk in twee richtingen toegelaten om de plaatselijke bediening van de handelszaken te verzekeren. Het plaatselijk verkeer dat via de Katelijnepoort binnenkomt, kan via de Oude Gentweg en de Gentpoort de stad terug verlaten.

 

Er wordt parkeerverbod ingevoerd ter hoogte van de Katelijnestraat nr. 7 over een lengte van 20 m voor het opstellen van de kraan en de vrachtwagen die de goederen levert.

  

Bussen van de Lijn - Lijn 1

Richting van Assebroek naar Markt

Vanaf de ring rechtdoor naar ‘t Zand en verder via de Zuidzandstraat,  Sint–Salvatorskerkhof, de Heilige Geeststraat linksaf naar de Mariastraat en aansluiting op de normale reisweg.

Afgeschafte haltes: Katelijnepoort – Begijnhof- O.L.V. Kerk

Voor meer informatie over de trajectwijzigingen van De Lijn : t 070 220 200

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeers­belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be ).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular