Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

17-12-2014 (12:08)

Laatste fase heraanleg Polderstraat

 

De bvba Cochuyt-Desmet uit Maldegem voert, in opdracht van de Stad Brugge, de laatste fase van de heraanleg van de Polderstraat uit. Hij rondt deze fase af op 19 december a.s.

 

Om de rijweg voldoende te laten verharden, blijft de Polderstraat, tussen de Moerkerkse Steenweg en het Warrenplein (kruispunt niet inbegrepen), nog afgesloten voor het verkeer tot 29 december. Ook de aansluiting met de Bisschopsdreef blijft onderbroken en blijft bereikbaar via de Gemeneweideweg-Noord.

 

Mogen wij u vragen deze ‘droogtijd’ te respecteren en de rijweg niet te gebruiken? Deze verhardingstijd is noodzakelijk voor de kwaliteit van de aangelegde weg.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge
(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).

 

Wat met het huisvuil tijdens de werkzaamheden?

Tot 29 december kan de ophaalwagen van het huisvuil de Polderstraat, tussen de Moerkerkse Steenweg en het Warrenplein, niet bedienen. Plaats uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85). 


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular