Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

02-02-2015 (08:53)

Aanpassing planning werkzaamheden Doornstraat

 

Door de goede weersomstandigheden schieten de werkzaamheden in de Doornstraat bijzonder goed op waardoor er  wat aanpassingen in de planning kunnen gebeuren.

 

Momenteel wordt het gedeelte tussen Ter Straten en de Betferkerklaan afgewerkt en dit zou volledig af zijn tegen half februari.

Vanaf dan kan de Doornstraat volledig open gesteld worden tot aan het kruispunt met de Betferkerklaan.

 

Ondertussen kan er op  maandag 2 februari  al gestart worden met de aanleg van de riolering tussen de Betferkerklaan en de Lange Molenstraat, aan de kant even huisnummers. Dit gedeelte van de Doornstraat zal dan enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer.

 

Als alles volgens planning verloopt zal het kruispunt Doornstraat - Lange Molenstraat tussen half februari en half maart gedurende drie weken volledig afgesloten worden voor de aanleg van de nieuwe aanzetten van de verkeersdrempel. Bewoners zullen hun huizen dan wel nog kunnen bereiken langs het kruispunt met de Betferkerklaan.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeers≠belemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be ).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular