Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

22-02-2016 (16:17)

Werkzaamheden spoorbrug Peter Benoitlaan

 

Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgische spoorwegnet, voert binnenkort werken uit in het kader van de renovatie van de spoorbrug aan de Peter Benoitlaan in Brugge.

 

Voorbereidende werken worden tijdens de weeknachten van 29 februari tot en met 9 maart uitgevoerd (3 ŗ 4 nachten). In het weekend 12 en 13 maart worden de balken geplaatst. Dit zal een 6-tal uur per dag duren. De werken gebeuren enkel overdag, met voorziene omleiding.

 

Onder de brug wordt de weg afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer:

  • Tijdens de weeknachten van 29 februari tot en met 9 maart (00:50 Ė 04:00);
  • Tijdens het weekend van 12 en 13 maartFietsers en voetgangers zullen wel nog doorkunnen, behalve tijdens het plaatsen van debalken (verboden onder de last te wandelen/fietsen).

Een omleiding is opgesteld in samenspraak met de stad en de lokale politie. De omleiding zal verlopen via de Jan Breydellaan - Lege Weg - Hoge Weg en visa versa. Ook de bussen van De Lijn zullen deze alternatieve reisweg volgen. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij De Lijn.

 

Wij doen er alles aan om de hinder tot het strikte minimum te beperken. De werken kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.

 

Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen?

Neem dan gerust contact op met de cel Info Buurtbewoners op het groene nummer 0800/55 000 of via info.projecten@infrabel.be. Wij doen ons uiterste best om uw vraag zo snel en zo volledig mogelijk te behandelen.


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular