Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

28-06-2016 (09:31)

Nutswerkzaamheden 's-Gravenstraat en Stokersstraat

 

Als voorbereiding op de geplande heraanleg van de ís-Gravenstraat en Stokersstraat werken de nutsmaatschappijen momenteel aan hun leidingen in die straten.

Ter hoogte van de Langerei liggen er ook kabels in de rijweg en om deze te kunnen vernieuwen, is het nodig om het kruispunt Langerei/ís-Gravenstraat te onderbreken.

De onderbreking vindt plaats vanaf maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli a.s.

 

Verkeer

Het verkeer volgt een omleiding via de Wulpenstraat, Komvest, Calvariebergstraat en Julius en Maurits Sabbestraat (en omgekeerd).

Plaatselijk verkeer is toegelaten tot aan de werfzone en er geldt tijdelijk tweerichtingsverkeer tussen de Julius en Maurits Sabbestraat en ís-Gravenstraat en tussen Ďs-Gravenstraat en Komvest.

Fietsers, met de fiets aan de hand, en voetgangers behouden doorgang.

 

De Lijn

Ook de bussen van De Lijn, de nummers 4, 43 en 90, volgen dezelfde omleiding zoals hierboven omschreven. De halte Gistfabriek wordt niet bediend in beide rijrichtingen.

Voor meer informatie over de trajectwijzigingen van De Lijn: t 070 220 200

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten of beŽindigd worden. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enzÖ. kunnen roet in het eten gooien.

 

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de werkzaamheden aan de nutsleidingen kan u terecht bij Synductis, t 078 05 35 00 Ė info@synductis.be met vermelding van projectnummer 100531.

Een overzicht van wegwerkzaamheden in Brugge vindt u op www.brugge.be rubriek Wonen & Leven -> Wegwerkzaamheden en op www.bruggebereikbaar.be.

 

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular