Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

08-09-2016 (09:53)

CreŽren extra parkeerplaats Oude Oostendse Steenweg

 

Recent werden in de Oude Oostendse Steenweg trottoirs en parkeerstroken aangelegd. We stellen vast dat er aan de overzijde van de Zandwegemolen geparkeerd wordt in de onverharde berm, waardoor de berm wordt stuk gereden. Er is daar ook nood aan meer parkeerplaats.

Om een oplossing te bieden aan beide problemen wordt de berm uitgerust om te parkeren door het aanbrengen van een fundering en grasraat. Op die manier creŽren we een parkeerruimte voor 3 wagens.

 

De BVBA Verkinderen Aannemingen uit Eernegem zal deze werkzaamheden uitvoeren in de week van 19 september a.s. Deze opdracht neemt een tweetal dagen in beslag.

De parkeerplaatsen kunnen echter nog niet onmiddellijk gebruikt worden. Eerst volgt er een verhardingstijd van 14 dagen en daarna moeten we het gras de kans geven om te groeien. De parkeerplaatsen zijn pas in het voorjaar van 2017 bruikbaar.

Waar de aannemer werkt, kan er beperkte verkeershinder zijn.

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten of beŽindigd worden. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enzÖ. kunnen roet in het eten gooien.

 

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (t 050 44 85 85).

Een overzicht van wegwerkzaamheden in Brugge vindt u op www.brugge.be rubriek Wonen & Leven -> Wegwerkzaamheden en op www.bruggebereikbaar.be.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular