Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

29-11-2016 (08:44)

Herstellingswerken Gaston Roelandtsplein

 

Het Gaston Roelandtsplein verdient een heraanleg. De kwaliteit van het hele plein laat veel te wensen over en daarom overwegen wij een complete heraanleg. Deze heraanleg wordt momenteel voorbereid door Openbaar Domein Ė wegen sector oost. Over de aard en de wijze van de volledige heraanleg zullen wij in 2017 nog voldoende communiceren met de betrokken bewoners.

In afwachting van deze heraanleg zijn nu voorlopige herstellingswerken voorzien op het plein zelf, in het straatje naar De Post en in de toegang tot de parking op het plein.

De herstellingswerken zullen niet gebeuren in de originele materialen omdat deze drie keer meer zouden kosten en langer zouden duren. Er wordt een verharding in asfalt aangebracht.

 

Start herstellingswerken: 5 december

Verkinderen Aannemingen BVBA uit Eernegem start met de herstellingswerken op 5 december. De aannemer hoopt zijn opdracht af te ronden op 16 december a.s.

Tijdens de werkzaamheden wordt het straatje, waar De Post gelegen is, afgesloten voor het verkeer net zoals de toegang tot de parking op het plein. De bezoekers van De Post en de bewoners kunnen te voet hun bestemming bereiken.

Op het Gaston Roelandtsplein zelf geldt parkeerverbod.

 

Garages niet bereikbaar

Door de werkzaamheden worden de garages van de appartementen op het plein tijdelijk onbereikbaar. Denk eraan om uw wagen tijdig ergens anders te plaatsen.

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten of beŽindigd worden. Het werkschema van de aannemer, de (te natte of te koude) weersomstandigheden, enzÖ. kunnen roet in het eten gooien.

 

Meer info?

Openbaar Domein Ė wegen sector oost, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (050 44 85 85).

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge (t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular