Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

05-01-2017 (11:29)

Nutswerkzaamheden Wijgaardstraat - Wijngaardplein - Walplein

 

Van Hecke nv uit Temse zal in opdracht van Eandis nv nutswerken uitvoeren in de Wijngaardstraat, het Wijngaardplein en het Walplein.

 

De werkzaamheden zullen aanvangen op 9 januari. Het einde is voorzien tegen 6 februari.

 

Eerst zal men een put maken op de hoek van het Walplein met het Wijngaardplein om te zien of een gestuurde boring mogelijk is. Na het maken van de put starten de werken op het Wijngaardplein vanaf de Arsenaalstraat naar het Walplein toe. Als laatste wordt  gewerkt op het Walplein.

 

Indien de boring mogelijk is, zal de verkeershinder miniem zijn. Enkel de koetsen zullen in dat geval een omleiding moeten volgen via Noordstraat, Arsenaalstraat naar Wijngaardplein.

 

Indien een gestuurde boring niet mogelijk is zal het Walplein moeten afgesloten worden. Er is dan enkel plaatselijk verkeer toegelaten tot op het Walplein via Zonnekemeers. Het verkeer moet ook terugkeren via Zonnekemeers. Wanneer de aansluiting wordt uitgevoerd in de rijbaan ter hoogte van de ingang van brouwerij Halve Maan rijdt het plaatselijk verkeer aan de zijde van de restaurants.

 

Meer info?

Opdrachtgever: Eandis Ė dienst studies en aanleg - dossieradministratie (078 35 35 34)

Aannemer: Van Hecke nv, Haverheidelaan 8, 9140 Temse (03/710.60.42).

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular