Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

20-03-2017 (14:21)

Herstellen riooldeksel Maalse Steenweg

 

Aannemer Stadsbader NV uit Harelbeke zal in opdracht van Stad Brugge een riooldeksel herstellen en de toplaag van de asfalt vernieuwen op de Maalse Steenweg

 

De werkzaamheden starten vanaf maandag 3 april. Behoudens onvoorziene omstandigheden is het einde voorzien tegen 7 april.

 

De werfzone strekt zich uit vanaf de ring (R30) tot aan Maalse Steenweg 70. Het verkeer komende uit Brugge zal kunnen blijven rijden richting Sijsele. Het verkeer uit Sijsele (-3,50 ton) zal worden omgeleid via de Schaakstraat. Zwaar vervoer (+3,50 ton) wordt omgeleid via de Doornhut.

Gedurende fase 2 (wanneer men werkt aan de rijstrook richting Sijsele) is het niet mogelijk om in of uit de Altebijstraat te rijden. Voor voetgangers en fietsers is er geen hinder. Ter hoogte van de werken geldt een parkeerverbod.

De haltes Watertoren en Altebijstraat zullen niet kunnen bediend worden door De Lijn. Er komen vervangende haltes aan de Watertoren, de Keizerstraat en de Brugse-Mettenstraat.

   

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).

  

Meer info ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (050 44 85 85).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular