Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

21-04-2017 (08:08)

Heidelbergstraat blijft afgesloten voor verkeer

 

Door onvoorziene omstandigheden bij de rioleringswerken langs de N309 Heidelbergstraat, tussen de Lijsterbeek en ít Kloosterhof, is het niet mogelijk voor de aannemer om de werken op een veilige manier te kunnen uitvoeren met het behoud van doorgang voor het verkeer door middel van 3-kleurig verkeerslichten, zoals dat gepland was vanaf 21 april.

 

Om de veiligheid op de werf te bewaren, de toegankelijkheid voor de bewoners te garanderen en een veilige hindernisvrije doorgang voor voetgangers en fietsers te kunnen realiseren langs de werkzone is het noodzakelijk om de Heidelbergstraat afgesloten te houden voor het verkeer  tot vrijdag 2 juni.

 

Na de rioleringswerken wordt daarna, in opdracht van AWV, de toplaag van de N309 Heidelbergstraat, vanaf de Wagenbruggenlaan tot aan de Spoorwegstraat afgefreesd en opnieuw geasfalteerd. Er wordt ook een middengeleider geplaatst ter hoogte van het kruispunt met de Wagenbruggenlaan. Over deze werken zult u later nog voldoende en tijdig geÔnformeerd worden.

  

Verkeersverloop:

 

  •  De N309 Heidelbergstraat wordt doodlopend ter hoogte van de werkzone;
  • Fietsers en voetgangers in de Heidelbergstraat worden via een hindernisvrije doorgang langs de werkzone geleid;
  • Het verkeer, komende van Oostkamp en Assebroek, wordt omgeleid via de Spoorwegstraat, Leiselestraat, Dorpsstraat, Koningin Astridlaan naar de Koning Albert I-laan;
  • Het verkeer komende van Zedelgem wordt omgeleid via de Rijselstraat;
  • Het zwaar verkeer wordt in de diepte al omgeleid:
    • in Loppem via de Autobaan naar de Koning Albert I-laan;
    • in Oostkamp via de N50.

  

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij Openbaar Domein - Wegen, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (050 44 85 85) Ė open van maandag tot vrijdag van 8.30 u. tot 12.00 u. en op dinsdag van 14.00 u. tot 16.00 u.

  

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular