Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

27-04-2017 (12:12)

Aanleg glasvezelkabel sector Noord en West

 

Proximus plant in de maand mei de bijkomende aanleg van 12 km glasvezelkabel in Brugge, een deel in de regio west en een deel in regio noord, hoofzakelijk gericht op bedrijventerreinen. De werken worden uitgevoerd door de firma Jacops nv uit Deerlijk.

 

De opritten van bedrijven zullen onderboord worden, zodat de toegang altijd gegarandeerd is. Als er opritten van woningen niet bruikbaar zullen zijn, zal de firma Jacops 48 uur op voorhand de betrokkenen verwittigen.Het grootste deel van de sleuven ligt in de berm of de voetpadzone. Tijdens de werken kan het verkeer altijd door. In normale omstandigheden worden de sleuven en de voetpaden ten laatste binnen de 10 werkdagen definitief hersteld.

 

De werkzaamheden gebeuren in (delen van) de volgende straten: Blankenbergse Steenweg, Slachthuisstraat, Sint-Pietersgroenestraat, Krakeleweg, Pathoekeweg, Laconiastraat, Sint-Pieterskerklaan, Berkenstraat, Monnikenwerve, Hoge Hul, Kleine Monnikenwerve, Kleine Pathoekeweg, Gotevlietstraat, Lieven Bauwensstraat, Waggelwaterstraat Dirk Martensstraat, Ventweg expresweg, Gistelse Steenweg.


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular