Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

17-05-2017 (15:24)

Herbestraten middenplein en gedeelte rijweg Stalijzerstraat

 

Aannemer Pintelon- Vanhoutte bvba uit Koekelare zal in opdracht van Stad Brugge het middenplein en een deel van de rijweg van de Stalijzerstraat herbestraten.

 

De werkzaamheden starten vanaf maandag 29 mei. Behoudens onvoorziene omstandigheden is het einde voorzien tegen 23 juni.

 

Gedurende de eerste fase van de werkzaamheden zal het middenplein en de toegang tot de Magdalenakerk opgebroken en heraangelegd worden.

In fase twee worden plaatselijk stukken van de rijweg hersteld ter hoogte van Stalijzerstraat 13-18 tot en met de Diamantslijpersstraat 7. Ter hoogte van Stalijzerstraat 19-20 wordt het deel van de rijweg vernieuwd langs de greppel. De werken ter hoogte van Stalijzerstraat 15-16 zullen gefaseerd worden uitgevoerd om de doorgang tot de garages steeds te garanderen.

 

Voor de volledige duur van de werkzaamheden is er geen doorgang mogelijk voor het verkeer vanuit de Schaarstraat naar de Stalijzerstraat. Tijdens fase 2 kan het verkeer ook niet van de Stalijzerstraat naar de Nieuwe Gentweg. Uiteraard blijven alle aanpalende panden en handelszaken toegankelijk voor bewoners en bezoekers.

Voetgangers steken over ter hoogte van de werf en volgen het voetpad aan de overzijde.

Er geldt een parkeerverbod ter hoogte van de werken.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).

  

Meer info ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij de stedelijke Wegendienst, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (050 44 85 85).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular