Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

21-06-2017 (16:12)

Vernieuwen betonvakken Beukenboslaan - Ter Woestijne - Breeweg

 

Aannemer Verhegge BVBA uit Zedelgem kreeg van de stad Brugge de opdracht om een aantal betonvakken in de rijweg te vernieuwen van de Beukenboslaan, Ter Woestijne en Breeweg.

werfzone

In de Beukenboslaan werkt de aannemer ter hoogte van huisnummers 1 en 2

In Ter Woestijne werkt de aannemer ter hoogte van zijkant Beukenboslaan nummer 4 – nummer 1 (kruispunt Breeweg), nummer 3, 8, 12- 14 en 5 - 7

In de Breeweg werkt de aannemer ter hoogte van de huisnummers 6 – 7 en 10

verkeersverloop

De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fasen zodat er altijd doorgaand verkeer mogelijk is (met uitzondering van zwaar vervoer). Het verkeer aan de werfzone wordt geregeld met voorrang van doorgang.

In fase 1 wordt er gewerkt aan de ene zijde van de straat ter hoogte van de vermelde huisnummers vanaf 26 juni tot 3 juli.

In fase 2 wordt aan de andere zijde van de straat gewerkt ter hoogte van de vermelde huisnummers vanaf 3 juli tot 14 juli.

Door deze werkzaamheden zijn de opritten tijdelijk niet bereikbaar en er geldt ook parkeerverbod ter hoogte van de werfzone.

 

 

 

Uitvoeringsdata kunnen wijzigen

Een aantal elementen buiten onze wil om kunnen ervoor zorgen dat de werkzaamheden niet op de hier vermelde tijdstippen starten of beëindigd worden. Het werkschema van de aannemer, de weersomstandigheden… kunnen roet in het eten gooien.

 

Garages niet bereikbaar

Waar de aannemer werkt, is het mogelijk dat garages/opritten tijdelijk onbereikbaar worden. Denk eraan om uw wagen tijdig ergens anders te plaatsen.

 

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij Openbaar Domein - Wegen, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (050 44 85 85) – open van maandag tot vrijdag van 8.30 u. tot 12.00 u. en op dinsdag van 14.00 u. tot 16.00 u.

Een overzicht van wegwerkzaamheden in Brugge vindt u op www.brugge.be rubriek Leven & Mobiliteit > Mobiliteit & Verkeer -> Wegwerkzaamheden en op www.bruggebereikbaar.be.

 

Verkeers- en bereikbaarheidsproblemen ?

Zijn er in verband met het verkeer (toegankelijkheid, enz.) problemen, contacteer dan de Unit Verkeersbelemmeringen van de Politie, Lodewijk Coiseaukaai 3, 8000 Brugge

(t 050 44 88 65, f 050 44 88 69, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be).


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular