Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

29-06-2017 (08:45)

Wijziging datum aanvang werken Vrijdagmarkt

 

In tegenstelling tot wat eerder werd meegedeeld, starten de nutsmaatschappijen met het vernieuwen van hun leidingen op de Vrijdagsmarkt op 4 september a.s. in plaats van op 2 oktober. Deze werkzaamheden worden in december a.s. afgerond. Meer informatie over de uitvoering van deze werkzaamheden volgt later.

De losse zomerterrassen kunnen dus uitgebaat worden tot uiterlijk 3 september a.s. Op maandag 4 september moeten ze van het openbaar domein verwijderd worden. De zomer- en winterterrasvergunningen worden ingetrokken vanaf maandag 4 september tot en met 22 december a.s. De terrassen kunnen opnieuw uitgebaat worden vanaf 23 december a.s. tot de start van de heraanleg van de Vrijdagmarkt in de loop van 2018.

Op basis van deze gewijzigde vergunningen worden de belastingen met betrekking tot het terras herberekend. De uitbater hoeft dus geen bezwaarschrift in te dienen.

 

Meer info over de terrassen

Huis van de Bruggeling – Vrije Tijd, Frank Van Ackerpromenade 2, 8000 Brugge – t 050 47 54 50 – dienst.organiseren@brugge.be


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular