Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

31-08-2017 (12:30)

Vervangen betonvakken Doornhut

 

Verkinderen Aannemingen BVBA zal in opdracht van Stad Brugge betonvakken vernieuwen in de Doornhut en een deel van het fietspad aanleggen in rode beton. Ter hoogte van de Beukenlaan komen tegelijkertijd twee nieuwe bushaltes.

 

De werkzaamheden starten vanaf maandag 11 september. Behoudens onvoorziene omstandigheden is het einde voorzien tegen 6 oktober.

 

De Doornhut wordt afgesloten tussen de Maalse Steenweg en de Brieversweg voor alle verkeer, met uitzondering van voetgangers en fietsers, die permanent in beide richtingen zullen kunnen blijven rijden aan een kant van de weg of op het vrije fietspad.

Er is een omleiding voorzien via Maalse Steenweg, Schaakstraat, Moerkerkse Steenweg of Brieversweg. Vanuit De Linde, Eikenberg en Beukenlaan is de Doornhut niet bereikbaar.

Na de werkuren zullen bewoners wel tot aan hun woning kunnen rijden.

 

De Lijn

De halte Beukenlaan zal niet kunnen bediend worden door De Lijn.

Voor meer informatie over de trajectwijzigingen van De Lijn: 070 220 200

 

Garages niet bereikbaar

Waar de aannemer werkt, is het mogelijk dat garages/opritten tijdelijk onbereikbaar worden. Denk eraan om uw wagen tijdig ergens anders te plaatsen.

U wenst meer informatie over de werkzaamheden ?

Met vragen over de uitvoering kan u terecht bij Openbaar Domein - Wegen, Hoogstraat 37, 8000 Brugge (050 44 85 85) Ė open van maandag tot vrijdag van 8.30 u. tot 12.00 u. en op dinsdag van 14.00 u. tot 16.00 u.


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular