Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

22-01-2019 (11:14)

Vervangen middendrukleiding Eekhoutstraat-Eekhoutpoort

 

Wat: Eekhoutstraat-Eekhoutpoort: vervangen middendrukleiding.

 

Uitvoerder: Flu-Tech B uit Temse in opdracht van Fluvius.

 

Wanneer: De start van de werkzaamheden is gepland op woensdag 6 februari. Behoudens onvoorziene (weers)omstandigheden is het einde voorzien tegen 26 februari.

 

Verkeer: De Eekhoutstraat zal onderbroken zijn voor het verkeer van 6 februari tot en met 26 februari van 8.00 tot 20.00 uur. Bovendien zal de Eekhoutstraat in de periode van 6 februari tot en met 19 februari gedurende 8 dagen volledig onderbroken zijn. Er wordt een omleiding voorzien via Rozenhoedkaai, Braambergstraat, Freren Fonteinstraat, Minderbroederstraat, Schaarstraat, Gentpoortstraat, Gentpoortvest, Boudewijn Ravestraat, Oude Gentweg, Werkhuistraat, Nieuwe Gentweg en Garenmarkt. De Geerolfstraat is bereikbaar voor plaatselijk verkeer.

Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand hebben doorgang.

Tijdens de werkzaamheden worden volgende haltes van De Lijn niet bediend: Eekhoutpoort, Garenmarkt en Magdalenakerk. Er komt een vervangende halte in de Schaarstraat ter hoogte van Magadalenakerk.

 

Huisvuil:

Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil mogelijk niet rijden. Plaats in dat geval uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

Meer info?

Politie, 050 44 88 65, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular