Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

08-11-2019 (12:13)

Vernieuwen wegdek Breidelstraat en De Garre

 

We willen het wegdek van de Breidelstraat en De Garre vernieuwen van gevel tot gevel vanaf 6 januari a.s. De kasseien worden opgebroken en teruggeplaatst.

De nutsmaatschappijen maken van deze gelegenheid gebruik om hun leidingen aan te passen waar nodig.

 

Uitnodiging infomoment

Wij stellen u graag deze werkzaamheden voor op een infomoment dat plaatsvindt op

vrijdag 15 november a.s.

om 8.30 uur

in de Conferentiezaal van het Stadhuis, Burg 12, 8000 Brugge (gelijkvloers Ė eerste zaal rechts voorbij het smeedijzeren hekken)

De heer Dirk De fauw, burgemeester en mevrouw Mercedes Van Volcem, schepen van Openbaar Domein, zullen in aanwezigheid van Openbaar Domein, Politie, nutsmaatschappijen en aannemer, dit project aan u voorstellen.

 

Meer informatie over de werkzaamheden

 

  • Het Huis van de Bruggeling, Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein), 8000 Brugge - t 050 44 80 00. Open: maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 17.00 uur, woensdag van 8.30 tot 20.00 uur, vrijdag en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur. Gesloten op zondag.
    of
  • stuur een mail naar openbaardomein@brugge.be

 

Compensatie voor handelaars

Bij het plannen van werkzaamheden op het openbaar domein proberen we de hinder voor handelaars zoveel mogelijk te beperken. Toch is hinder in bepaalde periodes soms onvermijdelijk.

Als de werkzaamheden de toegang tot uw vestiging ernstig bemoeilijken, kunt u onder bepaalde voorwaarden een hinderpremie krijgen van de Vlaamse overheid. De hinderpremie is er voor kleine ondernemingen en richt zich op winkeliers, horeca en diensten waarbij ter plaatse een persoonlijk en direct klantencontact is.

De Vlaamse overheid bepaalt zelf welke handelaars aan de voorwaarden voldoen. Als u in aanmerking komt, krijgt u voor de start van de werkzaamheden een brief van deze overheid. Met deze brief vraagt u een hinderpremie of een sluitingspremie (hinderpremie B) aan via www.vlaio.be/hinderpremie. Doe dit binnen 60 dagen na de datum van de brief en voor de geplande einddatum van de werkzaamheden. U kunt de sluitingspremie op zijn vroegst op de startdatum van de werkzaamheden en uiterlijk op de startdatum van een sluitingsperiode aanvragen.

Voor meer info, neemt u contact op met de Vlaamse Overheid, Agentschap Innoveren en Ondernemen

 


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular