Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

12-02-2020 (17:19)

Wegwerkzaamheden Nijverheidsstraat

 

Wat: Nijverheidsstraat: wegwerkzaamheden (frezen fietspad en rijbaan, herstel fundering, vernieuwen deksels en asfalteren)

 

Uitvoerder: NV De Vriese uit Koolskamp in opdracht van Stad Brugge

 

Wanneer: Behoudens onvoorziene omstandigheden vinden de werkzaamheden plaats van 10 februari tot 20 maart 2020.

 

Verkeer: Tussen 10 en 28 februari wordt gewerkt in het stuk tussen Speelpleinlaan en Maaike Kerrebroeckstraat (fase 1). De parking van de Colruyt en Bloso blijft tijdens deze fase bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden aan de zijde van de woningen wordt parkeerverbod ingevoerd. Tussen 2 en 20 maart wordt gewerkt in het stuk tussen Maaike Kerrebroeckstraat en de fietsdoorsteek naar de R30 (fase 2).

 

Tijdens beide fasen wordt per straatzijde gewerkt, men start steeds aan de zijde van het water. Er wordt telkens eenrichtingsverkeer ingevoerd in de richting komende van de Altebijstraat. In elke fase kunnen de fietsers door via een veiligheidsdoorgang zodat zij in twee richtingen kunnen fietsen. Tijdens de laatste 2 ŗ 3 dagen van beide fasen zal er tijdelijk een volledige onderbreking zijn zodat men kan frezen en asfalteren.

 

De bushaltes Gentpoort, Speelpleinlaan, Sportpark en Blekerijstraat worden niet bediend van 26 februari tot het einde van de werkzaamheden. Volgende vervanghaltes zijn dan voorzien: Katelijnepoort, Daverlostraat, O.L.V. College, Peerdeke en Kruisboog.

 

Huisvuil: Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil mogelijk niet rijden. Plaats in dat geval uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

Meer info? Politie, 050 44 88 65, pz.brugge.verkeersbelemmeringen@police.belgium.eu.


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular