Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

20-01-2020 (15:19)

Aanleg ondergrondse nutsleidingen Astridlaan

 

Wat: Astridlaan 187-229: graafwerkzaamheden en aanleg ondergrondse nutsleidingen

 

Uitvoerder: Dalcom bvba uit Zele, in opdracht van Fluvius

 

Wanneer: Behoudens onvoorziene omstandigheden vinden de werkzaamheden plaats van 27 januari tot 20 februari 2020.

 

Verkeer: Voor graafwerkzaamheden en de aanleg van ondergrondse nutsleidingen wordt de Astridlaan onderbroken voor het verkeer. De werkzaamheden vinden plaats in twee fasen:

 

  • Fase 1: Astridlaan 187 tot Michel van Hammestraat (1 week) > De Astridlaan wordt afgesloten tussen de Michel van Hammestraat en de Raboudenburgstraat. Plaatselijk verkeer is toegestaan. Het doorgaand verkeer volgt de omleiding via Michel van Hammestraat, Daverlostraat en Raboudenburgstraat.
  • Fase 2: Astridlaan 215-229 (3 dagen) > Tussen de Meersenstraat en de Michel van Hammestraat geldt in de Astridlaan tijdelijk eenrichtingsverkeer. Het verkeer richting Brugge blijft mogelijk, het verkeer richting Oedelem volgt de omleiding via Michel van Hammestraat, Molenstraat en Meersenstraat.

Voetgangers moeten oversteken ter hoogte van de werkzaamheden. Fietsers moeten de veiiligheidsdoorgang op de rijbaan volgen. Er geldt een stilstaan- en parkeerverbod ter hoogte van Astridlaan 206-238 en 244-260, Raboudenburgstraat 2-16, Michel van Hammestraat 4-18. Vanaf 3 februari tot het einde van de werkzaamheden worden de haltes Zevecote, Astridlaan en Engelendale niet bediend. Er is een tijdelijke vervanghalte in de Molenstraat.

 

Huisvuil: Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil mogelijk niet rijden. Plaats in dat geval uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

Meer info? Politie, 050 44 88 65, pz.brugge.verkeersbelemmeringen@police.belgium.eu.


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular