Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

13-03-2019 (10:39)

Aanpassen waterleiding Eekhoutstraat

 

Wat: aanpassen waterleiding in voetpad/rijbaan door Ondernemingen N. Vindevogel nv. uit Kruishoutem.

 

Wanneer: de werkzaamheden zijn gepland van 18 maart tot 12 april 2019.

 

Verkeer: Eekhoutstraat zal voor een 4 ŗ 5 werkdagen afgesloten zijn voor het verkeer.  In de Eekhoutstraat zal plaatselijk verkeer toegelaten zijn tot aan de werf (dubbele rijrichting).   Eekhoutpoort blijft bereikbaar.  Verkeer vanuit de Geerolfstraat heeft doorgang, maar moet rechts de Eekhoutstraat volgen tot aan de Dijver.  Verkeer vanuit de Nieuwe Gentweg voor de Garenmarkt, mag Garenmarkt inrijden tot aan de werf en terugkeren via dezelfde weg (dubbele rijrichting).  De omleiding voor het andere verkeer is via Rozenhoekaai, Braambergstraat, Freren Fonteinstraat, Minderbroederstraat, Schaarstraat, Gentpoortstraat, Gentpoortvest, Boudewijn Ravestraat, Oude Gentweg, Werkhuisstraat, Nieuwe Gentweg en Garenmarkt.  Deze omleiding is enkel tijdens de onderbreking van de Eekhoutstraat.

 

Fietsers (fiets aan de hand) en voetgangers hebben steeds doorgang.  Er geldt parkeerverbod in Garenmarkt ter hoogte van huisnummers 1-7.

 

Volgende haltes van De Lijn worden tijdens de werkzaamheden niet bediend: Eekhoutpoort, Garenmarkt, Magdalenakerk.  Er is een tijdelijke halte voorzien in de Schaarstraat  ter hoogte van de kerk.

 

Huisvuil: Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil mogelijk niet rijden. Plaats in dat geval uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

Meer info? Politie, 050 44 88 65, verkeersbelemmeringen@politiebrugge.be


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular