Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Nieuwsbericht

12-08-2019 (14:18)

Leveren beton Vuldersstraat

 

Wat: leveren van beton met een betonmixer in Vuldersstraat ter hoogte van huisnummer 2

Uitvoerder: One Team uit Ruiselede

 

Wanneer: De werkzaamheden waren voorzien op 12 augustus. Door een wijziging in de planning van de aannemer worden de werkzaamheden uitgesteld naar 21 augustus (halve dag).

 

Verkeer: Plaatselijk verkeer (bewoners van Vuldersstraat huisnummers 62 tot 2) tot aan de werfzone is toegelaten, maar wordt ontraden gezien voertuigen vanaf het kruispunt met de Hooistraat tot aan de Langestraat achteruit de straat weer uit zouden moeten rijden.  Bewoners van Vuldersstraat 128 tot en met 72 zullen geen problemen ondervinden gezien zij weg kunnen rijden via Hooistraat.  Gedurende de werkzaamheden (ongeveer een halve dag) zal tijdelijk tweerichtingsverkeer zijn toegelaten in de Vuldersstraat, in het stuk tussen de Hooistraat en de Langestraat.  Daarnaast is een tijdelijk parkeerverbod ter hoogte van Vuldersstraat huisnummers 77 en 79. Er is omleiding voorzien via Kazernevest, Balsemboomstraat, Langestraat.  Fietsers en voetgangers hebben doorgang.

 

Huisvuil: Waar de aannemer werkt, kan de ophaalwagen van het huisvuil mogelijk niet rijden. Plaats in dat geval uw vuilniszakken op de dichtstbijzijnde straathoek waar de ophaaldienst langskomt.

 

Meer info? Politie, 050 44 88 65, pz.brugge.verkeersbelemmeringen@police.belgium.eu


Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular