Zoeken Sitemap - Toegankelijke navigatie Afdrukken

Over dit initiatief

Doel & opzet van deze site

Grote wegwerkzaamheden

In en rond Brugge zijn grote wegwerkzaamheden aan de gang, en er liggen nog heel wat plannen klaar om door wegaanpassingen de mobiliteit te verbeteren. Ondanks al die wegwerkzaamheden blijft Brugge steeds bereikbaar. Deze website brengt u up-to-date informatie en is bedoeld om de hinder bij wegwerkzaamheden zo veel mogelijk te beperken.

De initiatiefnemers richten zich daarbij zowel tot Bruggelingen als bezoekers, tot omwonenden, ondernemers en hun klanten.  Die krijgen niet alleen correcte en zeer actuele informatie aangereikt, maar komen er ook te weten hoe de verkeerssituatie is en welke omleidingen voorzien zijn.

U vindt de grootschalige wegwerkzaamheden in een rode balk in het navigatiemenu hiernaast.

Voor ondernemers, bewoners en bezoekers

Ondernemers vinden op de site de meest actuele informatie over de bereikbaarheid van hun handelszaak evenals info over de planning en over wijzigingen in verband met de uitvoering van de werken. Ze kunnen er ook terecht voor informatie over de compenserende maatregelen die de wetgever voorziet bij hinder door openbare werken, zoals de wet op de inkomenscompensatie, de rentetoelage, de waarborgregeling, enz... Ook voor leveranciers is de website interessant. Als ondernemer kunt u hen erop wijzen dat er op de website een kaartje staat met de meest optimale omleidingsweg naar uw handelszaak.

Deze site biedt de klant en de bezoeker de optimale toegangsweg naar zijn of haar bestemming in de stad Brugge. Want ondanks de werken zijn de stad en alle handelszaken steeds vlot bereikbaar. Tevens kunt u reeds een blik werpen op het resultaat van de werken. Ook alle informatie over promoties, festiviteiten georganiseerd door handelszaken zijn op deze webstek terug te vinden.

Overzicht alle wegwerkzaamheden

Hoewel de klemtoon van deze website ligt op de grootschalige wegwerkzaamheden willen de initiatiefnemers via dit kanaal ook een zo volledig mogelijk overzicht aanbieden van alle wegwerkzaamheden op Brugs grondgebied met een impact op de bereikbaarheid.

U vindt het overzicht van deze wegwerkzaamheden door over de rode balk "Werken binnen Brugge" te gaan met uw muis in het navigatiemenu hiernaast.

Stad Brugge
Politie Brugge
Vlaams Gewest
Unizo
Pixular